Să presupunem că îl vom folosi pe a. a+a=b,b+b=c, c+c=d ⇒ a+2a+(2a+2a)+ [(2a+2a)+(2a+2a)]=360⇔3a+4a+8a=360⇔15a=360⇒a=24 b=2×a=2×24=48 c=4×a=4×24=96 d=8×a=8×24=192 Într-un fel le-am înlocuit pe toate cu a.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!