Răspuns :
(x:2-3)×4=7
x:2-3=7:4
x:2-3=1,75
x:2=1,75+3
x:2=4,75
x=4,75×2
x=9,50
x:2-3=7:4
x:2-3=1,75
x:2=1,75+3
x:2=4,75
x=4,75×2
x=9,50
( x : 2 - 3) = 7 : 4
x : 2 - 3 = 1,75
x : 2 = 1,75 +3
x : 2 = 4,75
x = 4,75 x 2
x = 9,5
x : 2 - 3 = 1,75
x : 2 = 1,75 +3
x : 2 = 4,75
x = 4,75 x 2
x = 9,5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!