Răspuns :
latimea = x
lungimea = 2x
( x + 2x) x 2 = 0,24
3x = 0,24 : 2
3x = 0,12
x = 0,12 ; 3
x = 0,04
latimea = 0,04 hm
lungimea = 0,04 x 2 =0,08 hm
lungimea = 2x
( x + 2x) x 2 = 0,24
3x = 0,24 : 2
3x = 0,12
x = 0,12 ; 3
x = 0,04
latimea = 0,04 hm
lungimea = 0,04 x 2 =0,08 hm
L = 2 * l
P = 2(L + l)
0,24 = 2(2 * l + 1)
0,24 = 2 * 3 l
6 l = 0,24
l = 0,24 : 6
l 0,04 hm
L = 2 * 0,04
L = 0,08 hm
P = 2(L + l)
0,24 = 2(2 * l + 1)
0,24 = 2 * 3 l
6 l = 0,24
l = 0,24 : 6
l 0,04 hm
L = 2 * 0,04
L = 0,08 hm
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!