Răspuns :
sina-sinb= 2cos[(a+b)/2]×sin[(a-b)/2]
=2cos[(75+15)/2]×sin[(75-15)/2]
=2cos(90/2)×sin30
=2cos45×sin30
=2cos[(75+15)/2]×sin[(75-15)/2]
=2cos(90/2)×sin30
=2cos45×sin30
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!