Răspuns :
6-2x=-4 (am inmultit pe -2 cu fiecare termen din paranteza, cu grija la semne)
-2x=-4-6 (am trecut pe 6 in celalalt membru, cu semn schimbat)
-2x=-10
x=-10:(-2)
x=5
S={5}
-2x=-4-6 (am trecut pe 6 in celalalt membru, cu semn schimbat)
-2x=-10
x=-10:(-2)
x=5
S={5}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!