2x+y=8⇒y=8-2x⇒y=8-2*3⇒y=8-6⇒y=2 5x-3y=9⇒5x-3(8-2x)=9⇒5x-24+6x=9⇒11x-24=9⇒11x=24+9⇒11x=33⇒x=3 xla puterea a 2-y la puerea a doua=3laputerea a doua-2la puterea a doua⇒⇒9-4⇒5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!