Răspuns :
6x + 8 - 10x +15 = 7x - 21 + 11
6x - 10x - 7x = -21 + 11 -8 - 15
-11x = - 33
x = -33 : - 11
x = 3
6x - 10x - 7x = -21 + 11 -8 - 15
-11x = - 33
x = -33 : - 11
x = 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!