Răspuns :
P=l+L
35=l+15,2
l=35-15,2 deci l=19.8
A=l*L
A=19.8*15,2 rezulta A=300.96
35=l+15,2
l=35-15,2 deci l=19.8
A=l*L
A=19.8*15,2 rezulta A=300.96
P=2*(l+L)=35
l=(35-15,2*2):2
l=(35-30,4):2
l=4,6:
l=2,3
A=l*L
A=15,2*2,3
A=35,06
l=(35-15,2*2):2
l=(35-30,4):2
l=4,6:
l=2,3
A=l*L
A=15,2*2,3
A=35,06
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!