Răspuns :
a + b + c = 27
a - x = 7
b - x =2
c - x = 9
a-x + b-x + c-x =7 + 2 + 9
a-x + b-x + c-x = 18
a + b + c - 3x = 27
3x = 27 - 18
3x = 9
x = 3
a = 7+3
a = 10
b = 2 + 3
b = 5
c = 9+3
c = 12
a - x = 7
b - x =2
c - x = 9
a-x + b-x + c-x =7 + 2 + 9
a-x + b-x + c-x = 18
a + b + c - 3x = 27
3x = 27 - 18
3x = 9
x = 3
a = 7+3
a = 10
b = 2 + 3
b = 5
c = 9+3
c = 12
27- ( 7 + 2+9 ) = 27 - 18 = 9 .
9 :3= 3.
7+3 = 10 .
2+3 = 5.
9 + 3 = 12.
9 :3= 3.
7+3 = 10 .
2+3 = 5.
9 + 3 = 12.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!