Răspuns :
x^2-3x-4=0
x•(x+3•4)=0
x•(x+12)=0
x=0
x+12=0
[tex]x_{1}=-12[/tex]
[tex]x_{2}=0[/tex]
x•(x+3•4)=0
x•(x+12)=0
x=0
x+12=0
[tex]x_{1}=-12[/tex]
[tex]x_{2}=0[/tex]
x^2 - 3x - 4 = 0
a =1
b =-3
c = -4
delta = b^-4ac = 9 - 4 x 1 x(-4) = 9 + 16 = 25
x1 = (3 + 5) / 2 = 4
x2 = 3 - 5 / 2 = -1
x = { -1 si 4}
a =1
b =-3
c = -4
delta = b^-4ac = 9 - 4 x 1 x(-4) = 9 + 16 = 25
x1 = (3 + 5) / 2 = 4
x2 = 3 - 5 / 2 = -1
x = { -1 si 4}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!