Răspuns :
5x4:2+(3x9+9:a)-(12-4x2)=6x6
5x2+(27+9:a)-(12-8)=36
5x2+(27+9:a)-4=36
5x2+(27+9:a)=40
10+(27+9:a)=40
27+9:a=40-10
27+9:a=30
9:a=30-27
9:a=3
a=9:3
a=3
5x2+(27+9:a)-(12-8)=36
5x2+(27+9:a)-4=36
5x2+(27+9:a)=40
10+(27+9:a)=40
27+9:a=40-10
27+9:a=30
9:a=30-27
9:a=3
a=9:3
a=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!