Răspuns :
ax8,2+2,4:4-2,8=0,26
ax8,2+2,4:4=0,26+2,8
=3,06
ax8,2+2,4=3,06x4
=12,24
ax8,2=12,24-2,4
=9,84
a=9,84:8,2
a=1,2
ax8,2+2,4:4=0,26+2,8
=3,06
ax8,2+2,4=3,06x4
=12,24
ax8,2=12,24-2,4
=9,84
a=9,84:8,2
a=1,2
[(a x 8,2 + 2,4 ) : 4 ] - 2,8 = 0,26
( a x 8,2 + 2,4 ) : 4 = 0,26 + 2,8
( a x8,2 + 2,4) = 3,06 x 4
a x 8,2 +2,4 = 12,24
a x 8,2 = 12,24 - 2,4
a x 8,2 = 9,84
a = 9,84 : 8,2
a = 1,2
( a x 8,2 + 2,4 ) : 4 = 0,26 + 2,8
( a x8,2 + 2,4) = 3,06 x 4
a x 8,2 +2,4 = 12,24
a x 8,2 = 12,24 - 2,4
a x 8,2 = 9,84
a = 9,84 : 8,2
a = 1,2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!