Răspuns :
m a = ( 2,5 + 4,1 ) : 2 ⇔
⇔ m a = 6,6 : 2 ⇔
⇔ m a = 3,3
x + 7 < 10,5
x < 10,5 - 7
x < 3,5
x = { 3 , 2 , 1 , 0 }
⇔ m a = 6,6 : 2 ⇔
⇔ m a = 3,3
x + 7 < 10,5
x < 10,5 - 7
x < 3,5
x = { 3 , 2 , 1 , 0 }
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!