Răspuns :
2,3x=0,69
x = 0,69 : 2,3
x = 0,3
2,3-x=0,69
x = 2,3 - 0,69
x = 1,61
2x-1=0,69
2x = 0,69 + 1
2x = 1,69
x = 1,69:2
x = 0,845
x = 0,69 : 2,3
x = 0,3
2,3-x=0,69
x = 2,3 - 0,69
x = 1,61
2x-1=0,69
2x = 0,69 + 1
2x = 1,69
x = 1,69:2
x = 0,845
2,3•x=0,69
x=0,69:2,3
x=0,3
2,3-x=0,69
-x=0,69-2,3
-x=-1,61. /•(-1)
x=1,61
2x-1=0,69
2x=0,69+1
2x=1,69
x=1,69:2
x=0,845
x=0,69:2,3
x=0,3
2,3-x=0,69
-x=0,69-2,3
-x=-1,61. /•(-1)
x=1,61
2x-1=0,69
2x=0,69+1
2x=1,69
x=1,69:2
x=0,845
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!