Răspuns :
(2,04 : 0,6 - 3)² + 4,057 =
(3,4 - 3)² + 4,057 =
0,4² + 4,057 =
0,16 + 4,057 =
4,217
(3,4 - 3)² + 4,057 =
0,4² + 4,057 =
0,16 + 4,057 =
4,217
(2,04:0,6-3)²+4,057=(204:60-3)²+4,057=(3,4-3)²+4,057=0,4²+4,057=0,16+4,057=4,217
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!