Răspuns :
- 3 × [ 1 - 3 × ( - 3 + 2 × 5 ) ] =
= - 3 × [ 1 - 3 × ( - 3 + 10 ) ] =
= - 3 × [ 1- 3 × ( +7 ) ] =
= - 3 × ( 1 - 3 × 7 ) =
= - 3 × ( 1 - 21 ) =
= - 3 × ( - 20 ) =
= + 60 =
= 60
= - 3 × [ 1 - 3 × ( - 3 + 10 ) ] =
= - 3 × [ 1- 3 × ( +7 ) ] =
= - 3 × ( 1 - 3 × 7 ) =
= - 3 × ( 1 - 21 ) =
= - 3 × ( - 20 ) =
= + 60 =
= 60
Răspunsul e 60.
-3×[1-3×(-3+2×5)]=
=-3×[1-3×(-3+10)]=
=-3×(1-3×7)=
=-3×(1-21)=
=60
-3×[1-3×(-3+2×5)]=
=-3×[1-3×(-3+10)]=
=-3×(1-3×7)=
=-3×(1-21)=
=60
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!