👤

cum se face ? ajutor va rog frumos

Cum Se Face Ajutor Va Rog Frumos class=

Răspuns :

f'(x)=1/3×(x³)'-4×x'+1'=1/3×3x²-4+0=x²-4
[tex] (\frac{1}{3}x^3-4x+1)'= \frac{1}{3}(x^3)'-(4x)'+1'= \frac{1}{3}3 x^{2} -4= x^{2} -4 [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari