Răspuns :
6 x 8 - 6 x 3 =6 x (8-3)
=6 x 5
=30
5 x 2 +5 x 4 + 5 x 3 =5 x (2+4+3)
=5 x 9
=45
4 x 9 - 4 x 6 +4 x 5 =4 x (9-6+5)
=4 x 8
=32
=6 x 5
=30
5 x 2 +5 x 4 + 5 x 3 =5 x (2+4+3)
=5 x 9
=45
4 x 9 - 4 x 6 +4 x 5 =4 x (9-6+5)
=4 x 8
=32
6 × 8 - 6 × 3 =6 × ( 8-3) = 6 × 5 = 30
5 × 2 + 5 × 4 + 5 × 3 = 5 × ( 2+ 4 + 3) = 5 × 9 = 45
4 × 9 - 4 × 6 + 4 × 5 = 4 × ( 9 - 6 + 5) = 4 × 8 = 32
5 × 2 + 5 × 4 + 5 × 3 = 5 × ( 2+ 4 + 3) = 5 × 9 = 45
4 × 9 - 4 × 6 + 4 × 5 = 4 × ( 9 - 6 + 5) = 4 × 8 = 32
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!