Răspuns :
(a+ 2×8)×9 - ( 3×2+49)×5=103
(a+16)×9 - 55×5= 103
(a+16 )×9 - 275 = 103
(a+ 16) ×9 = 103 + 275
( a +16 ) ×9 = 378
a+ 16 = 378 :9
a+16= 42
a= 42- 16
a= 26
(a+16)×9 - 55×5= 103
(a+16 )×9 - 275 = 103
(a+ 16) ×9 = 103 + 275
( a +16 ) ×9 = 378
a+ 16 = 378 :9
a+16= 42
a= 42- 16
a= 26
[a+(14÷7)×8]×9-[15÷5×2+(147:3)]×5=103
(a+2×8)×9-(3×2+49)×5=103
(a+16)×9-(6+49)×5=103
(a+16)×9-55×5=103
(a+16)×9-275=103
(a+16)×9=103+275
(a+16)×9=378
a+16=378:9
a+16=42
a=42-16
a=26
(a+2×8)×9-(3×2+49)×5=103
(a+16)×9-(6+49)×5=103
(a+16)×9-55×5=103
(a+16)×9-275=103
(a+16)×9=103+275
(a+16)×9=378
a+16=378:9
a+16=42
a=42-16
a=26
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!