a=b:3+7 b=c+1 c=a·2 = 2a Inlocuim c in a 2-a ec ⇒ b=2a+1 Inlocuim pe b in prima ec ⇒ a= (2a+1):3 + 7 Amplificam cu 3 ⇒ 3a=2a+1+21 ⇒3a-2a=22 ⇒ a=22 ⇒ c=2·22=44 ⇒b= 44+1=45 a=22 , b=45, c=44
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!