Răspuns :
M *6+17=65
M*6=65-17
M*6=48
M=48:6
M=8
100-(3*n+5*n)=44
8*n=100-44
8*n=56
n=56:8
n=7
M*6=65-17
M*6=48
M=48:6
M=8
100-(3*n+5*n)=44
8*n=100-44
8*n=56
n=56:8
n=7
a) M x 6 + 17 = 65
M x 6 = 65 - 17
M x 6 = 48
M = 48 : 6
M = 8
b) 100 - ( 3 x N + 5 x N ) = 44
3 x N+ 5 x N= 100 - 44
3 x N+ 5 x N = 56
8 x N= 56
N= 56 : 8
N= 7
Success !!!
M x 6 = 65 - 17
M x 6 = 48
M = 48 : 6
M = 8
b) 100 - ( 3 x N + 5 x N ) = 44
3 x N+ 5 x N= 100 - 44
3 x N+ 5 x N = 56
8 x N= 56
N= 56 : 8
N= 7
Success !!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!