Răspuns :
9+{9+9*(9-9:3)]}= 9+(9+9*6)=9+9+54=72
4+3*8+{[(3*8-6)+2*3]:4+6}= 4+24+(18+6):4+6= 28+6+6=40
1+{2*[3+(14+16):5]-54:9}*63:7=1+[2*8-6]*9=91
7+[25*4:10+5*(36-2*15)]:8= 7+(10+5*6):8= 7+5=12
4+3*8+{[(3*8-6)+2*3]:4+6}= 4+24+(18+6):4+6= 28+6+6=40
1+{2*[3+(14+16):5]-54:9}*63:7=1+[2*8-6]*9=91
7+[25*4:10+5*(36-2*15)]:8= 7+(10+5*6):8= 7+5=12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!