Răspuns :
a:b=3 ==>a=3b
c:a=2 ==>c=2a=6b
c-b=45
6b-b=45
5b=45 |:5
b=9
a =3×9=27
c=2×27=54
2b+a+3c=2×9+27+3×54=18+27+162=207
c:a=2 ==>c=2a=6b
c-b=45
6b-b=45
5b=45 |:5
b=9
a =3×9=27
c=2×27=54
2b+a+3c=2×9+27+3×54=18+27+162=207
A:b=3 =》A=3b=》C:a=2 ==>c=2a=6b=》C-b=45=》6b-b=45=》5b=45 |:5=》B=9 =》A=3×9=27=》C=2×27=54
=》2b+a+3c=2×9+27+3×54=18+27+162=207
=》2b+a+3c=2×9+27+3×54=18+27+162=207
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!