Răspuns :
|x - 0,(3)| = 1 →
Cazul 1:
x - 0,(3) = 1 → x - 3/9 = 1 →
x - 1/3 = 1 → x = 1 + 1/3 →
x = 3/3 + 1/3 → x = 4/3 = 1,(3)
Cazul 2:
0, (3) - x = 1 → x = 0,(3) - 1 →
x = 1/3 - 1→ x = -2/3 → x = -0,(6)
Cazul 1:
x - 0,(3) = 1 → x - 3/9 = 1 →
x - 1/3 = 1 → x = 1 + 1/3 →
x = 3/3 + 1/3 → x = 4/3 = 1,(3)
Cazul 2:
0, (3) - x = 1 → x = 0,(3) - 1 →
x = 1/3 - 1→ x = -2/3 → x = -0,(6)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!