Răspuns :
Fie a, b=a+1, c=a+2
a+b+c=-18
a+a+1+a+2=-18
3a=-18-3
3a=-21
a = -7
b = -6
c = -5
a+b+c=-18
a+a+1+a+2=-18
3a=-18-3
3a=-21
a = -7
b = -6
c = -5
a + b + c = -18
b = a + 1 (consecutive)
c = a + 2 (consecutive)
a + (a + 1) + (a + 2) = -18
3a + 3 = -18
3a = -21
a = -7
b = -6
c = -5
b = a + 1 (consecutive)
c = a + 2 (consecutive)
a + (a + 1) + (a + 2) = -18
3a + 3 = -18
3a = -21
a = -7
b = -6
c = -5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!