Răspuns :
2× ( 8:2+3×2) -16 =
2× ( 4+6)-16=
2× 10 -16 =
20-16=4
2× ( 8:2+3)×2-16=
2×(4+3)×2-16=
2×7×2-16=
14×2-16=
28-16=12
2× ( 4+6)-16=
2× 10 -16 =
20-16=4
2× ( 8:2+3)×2-16=
2×(4+3)×2-16=
2×7×2-16=
14×2-16=
28-16=12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!