Răspuns :
[tex] (A + B)^{2} = A^{2} + 2AB + B^{2}
(A - B)(A + B) = A^{2} - B^{2}
E(x) = ( x^{2} + 2x + 1 ) + ( x^{2} -2x + 1 ) - ( x^{2} - 4 )
=\ \textgreater \ E(x) = x^{2} + 6 E(1) = 1^{2} + 6 = 7 E( \sqrt{2} ) = (\sqrt{2})^{2} +6 = 2 + 6 = 8[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!