Răspuns :
Pai...
Daca :
a=-3radical5 si
b=-2radical11=-radical44,adica:
-a=radical45
-b= radical44
=>b>a
Sper ca te-am ajutat :D
Daca :
a=-3radical5 si
b=-2radical11=-radical44,adica:
-a=radical45
-b= radical44
=>b>a
Sper ca te-am ajutat :D
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!