Răspuns :
a = 2 x b
c = a + b
c - b = 36
b |-------|
a |-------|-------|
c |-------|-------|-------|
Daca c = a + b si c - b = 36 , atunci a = 36
b = 36 : 2 , b = 18
c = 36 + 18, c = 54
a = 36
b = 18
c = 54
c = a + b
c - b = 36
b |-------|
a |-------|-------|
c |-------|-------|-------|
Daca c = a + b si c - b = 36 , atunci a = 36
b = 36 : 2 , b = 18
c = 36 + 18, c = 54
a = 36
b = 18
c = 54
a= 2b
c = a+ b
c -b = 36
c = 36 + b
36 + b = a + b
a = 36
b = 18
c = 36+ 18 = 54
c = a+ b
c -b = 36
c = 36 + b
36 + b = a + b
a = 36
b = 18
c = 36+ 18 = 54
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!