Răspuns :
E(x) = 3(x² -4x + 4) + x² - 25 - (2x² -12x)
E(x) = 3x² -12x + 12 + x² -25 -2x² + 12x
E(x) = 2x² - 13 = 0
2x² = 13
x² = 13/2
x1 = √13/2
x2 = -√13/2
E(x) = 3x² -12x + 12 + x² -25 -2x² + 12x
E(x) = 2x² - 13 = 0
2x² = 13
x² = 13/2
x1 = √13/2
x2 = -√13/2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!