Răspuns :
a/b=2/3
b/c=3
_________
2b=3a
b=3c
a=2b/3
c=b/3
a/c=(2b/3) / (b/3)
a/c=2
b/c=3
_________
2b=3a
b=3c
a=2b/3
c=b/3
a/c=(2b/3) / (b/3)
a/c=2
a/b = 2/3 = > a = 2b/3
b/c = 3 = > c = b/3
a/c = 2b/3 : b/3 = 2b/3 x 3/b = 2
b/c = 3 = > c = b/3
a/c = 2b/3 : b/3 = 2b/3 x 3/b = 2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!