Răspuns :
x + 3y = 19 | *(-3) ⇒ -3x - 9y = - 57
3x + 2y = 22 3x + 2y = 22
-----------------------
- 7y = - 35 ⇒ y = -35 : (-7)= + 5
y = 5 ;
x = 19 - 3*5 = 4
x = 4 ;
3x + 2y = 22 3x + 2y = 22
-----------------------
- 7y = - 35 ⇒ y = -35 : (-7)= + 5
y = 5 ;
x = 19 - 3*5 = 4
x = 4 ;
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!