Răspuns :
Salut,
2(x-5)+4-6 = 2(-2x-6)+2
2x-10-2 = -4x-12+2
2x-12 = -4x-10
2x+4x = -10+12
6x = 2
x = 2/6
x = 1/3.
Succes!
2(x-5)+4-6 = 2(-2x-6)+2
2x-10-2 = -4x-12+2
2x-12 = -4x-10
2x+4x = -10+12
6x = 2
x = 2/6
x = 1/3.
Succes!
2(x-5)+4-6=2(-2x-6)+2
2x - 10 -2 = -4x - 12 + 2
2x + 4x = 12 - 10
6x = 2
x = 2/6
2x - 10 -2 = -4x - 12 + 2
2x + 4x = 12 - 10
6x = 2
x = 2/6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!