Răspuns :
P=56 m
L=l+8 m
P = 2(L+l)
2(L+l) = 56 m
L+l = 28 m
(l + 8 m) + l = 28 m
l + 8 m + l = 28 m
2l + 8 m = 28 m
2l = 28 m - 8 m
2l = 20 m
l = 20 m : 2
l = 10 m
L = 10 m + 8 m
L = 18 m
L=l+8 m
P = 2(L+l)
2(L+l) = 56 m
L+l = 28 m
(l + 8 m) + l = 28 m
l + 8 m + l = 28 m
2l + 8 m = 28 m
2l = 28 m - 8 m
2l = 20 m
l = 20 m : 2
l = 10 m
L = 10 m + 8 m
L = 18 m
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!