Răspuns :
Salut,
(√3-√2)²+√24 =
3-2√6+2+√24 =
5-2√6+2√6 = 5.
Succes!
(√3-√2)²+√24 =
3-2√6+2+√24 =
5-2√6+2√6 = 5.
Succes!
= 3 - 2 radical din 6 + 2 + radical din 4 x 6 = 3 - 2 radical din 6 + 2 + 2 radical din 6 = 3 + 2 = 5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!