Răspuns :
aX - aY = 105
a) a = -3
aX - aY = 105
a×(X-Y) = 105
X - Y = 105 : a = 105 : (-3) = - 35
X - Y = - 35
b) X - Y = - 21
a × (-21) = 105
a = 105 : (-21)
a = - 5
a) a = -3
aX - aY = 105
a×(X-Y) = 105
X - Y = 105 : a = 105 : (-3) = - 35
X - Y = - 35
b) X - Y = - 21
a × (-21) = 105
a = 105 : (-21)
a = - 5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!