f(2)= 3-2 = 1 f(3)= 3-3 = 0 f(3)xf(2)= 0 b) M(a^2,2a) apartine Gf=> f(a^2)=2a inlocui pe x din formula initiala cu a f(a^2)= 3-a^2 3-a^2=2a (-2a)-a^2 = 3 a=radical din 3/2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!