Răspuns :
27:[26+(6×5-7×a):9]=1
[26+(30-7×a):9] = 27:1
26+(30-7×a):9 = 27
(30-7×a):9 = 27-26
(30-7×a):9 = 1
30-7×a = 1×9
7×a = 30-9
7×a = 21
a = 21:7
a = 3
[26+(30-7×a):9] = 27:1
26+(30-7×a):9 = 27
(30-7×a):9 = 27-26
(30-7×a):9 = 1
30-7×a = 1×9
7×a = 30-9
7×a = 21
a = 21:7
a = 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!