Răspuns :
egalezi ce este in interiorul parantezei cu 0
Ex: (x+2)² = 0 => x+2 = 0 => x = -2
(y-4)² = 0 => y-4 = 0 => y = 4
Ex: (x+2)² = 0 => x+2 = 0 => x = -2
(y-4)² = 0 => y-4 = 0 => y = 4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!