Răspuns :
[tex]2 -x = -1( -2 + x) = -1(x-2) \\ \\
(dai \ factor \ comun \ pe \ -1) [/tex]
(dai \ factor \ comun \ pe \ -1) [/tex]
Trebuie sa dai factor comun pe 1
Va fi:2-x=-1(-2+x)=-1(x-2)
Sper ca te-am ajutat!
Va fi:2-x=-1(-2+x)=-1(x-2)
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!