Răspuns :
A |---| Total 23
B |---|---|+3
C |---|---|
23-3=20
20:5=4
A=4
B=4×2+3=11
C=4×2=8
B |---|---|+3
C |---|---|
23-3=20
20:5=4
A=4
B=4×2+3=11
C=4×2=8
SE STIE CA:
A+B+C=23
B=2A
C=B-3
inlocuim B si C in ecuatie si obtinem: A+2A+2A-3=23
5A-3=23
5A=26
A=26/5
B=26/5*2=52/5
C=52/5-3=37/5
A+B+C=23
B=2A
C=B-3
inlocuim B si C in ecuatie si obtinem: A+2A+2A-3=23
5A-3=23
5A=26
A=26/5
B=26/5*2=52/5
C=52/5-3=37/5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!