👤

stiind ca x-2×y+13=52 determinati 3×y-6×y+1

Răspuns :

x - 2y = 39  
3x - 6y +1 = 39·3+ 1 = 118

x - 2y + 13 = 52 | -13 ⇒ x - 2y = 39 |·3 ⇒ 3x - 6y = 117 |+1 ⇒

3x - 6y + 1 =  118.

 

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari