Răspuns :
deschidem parantezele
3×2-3×rad2+3rad2=3×2=6
termenii cu radical s-au redus pentru ca erau opuse
.
3×2-3×rad2+3rad2=3×2=6
termenii cu radical s-au redus pentru ca erau opuse
.
6 - 3radical din 2 + 3 radical din 2 = 6
6 = 6
e si asa clar -3 rad din2 + 3 rad din 2 = 0 ( se reduc) , ramane 6=6
6 = 6
e si asa clar -3 rad din2 + 3 rad din 2 = 0 ( se reduc) , ramane 6=6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!