Răspuns :
mg = radical din 4/radical din 5 + 1 ori ( radical din 15 : radical din 3 + 1 )
mg = radical din 4/radical din 5+1 ori ( radical din 5 + 1 )
mg = radical din 4
mg = 2
mg = radical din 4/radical din 5+1 ori ( radical din 5 + 1 )
mg = radical din 4
mg = 2
b = radical 5 x radical 3 : radical 3 + 1 = radical 5 + 1
m.g = radical ( 4 / radical 5+1 x radical 5+1) = radical din 4 = 2
( radical din 5 + 1 se reduce cu radical 5 +1 )
m.g = radical ( 4 / radical 5+1 x radical 5+1) = radical din 4 = 2
( radical din 5 + 1 se reduce cu radical 5 +1 )
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!