Răspuns :
[tex]\it m_g = \sqrt{a\cdot b} =\sqrt{(\sqrt5+\sqrt3)^2(\sqrt5 - \sqrt3)^2} = \\\;\\ = \sqrt{[(\sqrt5+\sqrt3)(\sqrt5-\sqrt3)]^2} =\sqrt{(5-3)^2}=\sqrt{2^2}=2[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!