Răspuns :
(1-5/3)^2•3/2=
(3/3-5/2)^2•3/2=
(-2/3)^2•3/2=
4/9•3/2=4/6 ( se simplifica 3 cu 9 si dupa se inmulteste )
(3/3-5/2)^2•3/2=
(-2/3)^2•3/2=
4/9•3/2=4/6 ( se simplifica 3 cu 9 si dupa se inmulteste )
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!