Răspuns :
(x+2)²+(x-3)²-(x+1)(x-1)=
x²+4x+4+x²-6x+9-(x²-1)=
x²+4x+4+x²-6x+9-x²+1=
-2x+14+x²
Sper ca te-am putut ajuta ! (:
x²+4x+4+x²-6x+9-(x²-1)=
x²+4x+4+x²-6x+9-x²+1=
-2x+14+x²
Sper ca te-am putut ajuta ! (:
Salut,
(x+2)²+(x-3)²-(x+1)(x-1) =
x²+4x+4+x²-6x+9-(x²-1) =
2x²-2x+13-x²+1 =
x²-2x+14.
Succes! :3
(x+2)²+(x-3)²-(x+1)(x-1) =
x²+4x+4+x²-6x+9-(x²-1) =
2x²-2x+13-x²+1 =
x²-2x+14.
Succes! :3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!