Răspuns :
24.|x-2| ≤ 1 ⇔ - 1≤ (x-2) ≤ 1 (+2) ⇒ 1 ≤ x ≤ 3 ⇒ A = {1,2,3}
(2x+1)/3x+2) ∈ Z ⇔ (3x+2)∈ D(2x+1)
daca : d | (2x+1) ⇒ d | 3(2x+1) = 6x +3 (1)
si d | (3x+2) ⇒ d | 2(3x+2) = 6x +4 (2)
-------------------------------------------------------------------
⇒ d | [(2) - (1) = 1] ⇒ d∈∅ B = ∅
A ∪ B = A = {1,2,3}
A∩B = ∅
A\B = A
B\A = ∅
A x B = B x A = ∅
(2x+1)/3x+2) ∈ Z ⇔ (3x+2)∈ D(2x+1)
daca : d | (2x+1) ⇒ d | 3(2x+1) = 6x +3 (1)
si d | (3x+2) ⇒ d | 2(3x+2) = 6x +4 (2)
-------------------------------------------------------------------
⇒ d | [(2) - (1) = 1] ⇒ d∈∅ B = ∅
A ∪ B = A = {1,2,3}
A∩B = ∅
A\B = A
B\A = ∅
A x B = B x A = ∅
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!