Răspuns :
m = rad(xy) =
rad[(4-rad13)*(7+rad37)*(7-rad37)*(4-rad13)] =
rad[(4-rad13)^2 * (7+rad37)*(7-rad37)] =
(4-rad13) * rad[(7+rad37)*(7-rad37)] =
(4-rad13) * rad(7*7 - 7*rad37 + 7*rad37 - rad37*rad37) =
(4-rad13) * rad[49 - (7*rad37 - 7*rad37) - 37] =
(4-rad13) * rad(49-37) =
(4-rad13) * rad12 =
4*rad12 - rad13*rad12 =
rad(16*12) - rad(13*12) =
rad192 - rad156
rad[(4-rad13)*(7+rad37)*(7-rad37)*(4-rad13)] =
rad[(4-rad13)^2 * (7+rad37)*(7-rad37)] =
(4-rad13) * rad[(7+rad37)*(7-rad37)] =
(4-rad13) * rad(7*7 - 7*rad37 + 7*rad37 - rad37*rad37) =
(4-rad13) * rad[49 - (7*rad37 - 7*rad37) - 37] =
(4-rad13) * rad(49-37) =
(4-rad13) * rad12 =
4*rad12 - rad13*rad12 =
rad(16*12) - rad(13*12) =
rad192 - rad156
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!