Răspuns :
Sall!
e)
70:(4*4-4:4-4:4)=
70:(16-1-1)=70:14=5
f)
6+(6*6:6-6)*6=
6+(36:6-6)*6=
6+0*6=6+0=6
e)
70:(4*4-4:4-4:4)=
70:(16-1-1)=70:14=5
f)
6+(6*6:6-6)*6=
6+(36:6-6)*6=
6+0*6=6+0=6
[tex]70:(4\times4-4:4-4:4)= \\ =70:(16-1-1) =\\=70:14=\\=5[/tex]
[tex]6+(6\times6:6-6)\times6=\\=6+(36:6-6)\times6=\\=6+(6-6)\times6=\\=6+0\times6=\\=6[/tex]
[tex]6+(6\times6:6-6)\times6=\\=6+(36:6-6)\times6=\\=6+(6-6)\times6=\\=6+0\times6=\\=6[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!